Oosting Grondverzet wint rugsponsorloterij

Onder toezicht van notaris Jeroen Mikx is de loting verricht voor het rugsponsorschap. Sponsors zijn in de afgelopen weken in de gelegenheid gesteld om een lot te kopen en daarmee kans te maken op het rugsponsorschap voor de rest van dit seizoen. Ruim vijftig loten zijn verkocht en vrijdagmiddag is de trekking verricht.

In verband met het aflasten van de wedstrijd FC Emmen – MVV is de loting ‘s middags verricht en niet na de wedstrijd. Als gelukkige is Oosting Grondverzet uit de vaas gekomen. ,,Ik zit net te wokken maar dat zal me nu wel extra goed smaken’’, aldus Johan Oosting die zeer verrast was. Dus na de winterstop is Oosting Grondverzet samen met Hof van Saksen te zien op de ruggen van de spelers van FC Emmen.

Bekijk hier het originele bericht op www.fcemmen.nl