Sponsor dames 2, Johan Oosting aanwezig bij thuiswedstrijd

Op uitnodiging van de sponsorcommissie van Handbalvereniging Borger was de nieuwe shirtsponsor van dames 2, Johan Oosting van Grondverzet- transportbedrijf J. Oosting uit Odoornerveen aanwezig bij een zware thuiswedstrijd van het team in sporthal de Koel in Borger. Dames 2 moest de zware wedstrijd tegen de koploper BPZ-Unitas 1 spelen. Nadat de coach, Johan had voorgesteld aan het team hebben wij in de kantine met een kop koffie bijgepraat over het team. Ik heb Johan verteld dat dames 1 ambitie heeft dit seizoen kampioen te worden. Om dit moment draaien wij goed mee in de competitie. BPZ-Unitas is ongeslagen. Wij hebben slechts 3 wedstrijden, waarvan 1 op het laatste moment, met minimaal verschil verloren. Daarnaast hebben wij voldoende kwaliteit om dit seizoen bij de eerste 3 te eindigen. Zeker omdat Nienke Steenbergen in januari verwacht terug te keren in het team na een knie blessure en Kim het team vanaf half december komt versterken. Wij zijn nog op zoek naar een goede vaste keepster. Ik heb Frea, de oud dames 1 keepster gepolst. Op dit moment herstelt zij nog van een operatie aan de knie. Wij hopen dat Frea de uitdaging aanneemt.

Vervolgens heb ik Johan Oosting gevraagd tijdens de wedstrijd op de bank plaats te nemen zodat hij de wedstrijd van dichtbij kon meemaken. Eerst een teamfoto gemaakt welke de sponsor ingelijst ter herinnering ontvangt. Na de warming up kon de wedstrijd beginnen. Ondanks de afwezigheid van onze aanvoerder, Ester Drenth, Miranda Drenth, Nienke, Kim en het feit dat ruim de helft van het team niet fit aan de wedstrijd begon hebben zij ondanks verlies een topwedstrijd gespeeld. Borger dames 2 speelde een hoog tempo en bikkelde de gehele wedstrijd door. Het werd een zeer harde wedstrijd waarbij vooral Chantal Asjes een aantal malen behoorlijk in de mangel genomen werd. Johan Oosting genoot zichtbaar en zei achteraf tegen mij: “ Wat een harde sport, dit had ik niet verwacht, ik heb het goed naar mij zin gehad”. Al met al een leuke middag. Na de wedstrijd kregen de dames nog een promotie bedrijfspen. Johan je bent van harte welkom bij de thuiswedstrijden. Dames 2 is trots dat je bedrijf, grondverzet- en transportbedrijf J.Oosting uit Odoornerveen onze shirtsponsor bent. Wij zien je snel in sporthal de Koel in Borger.

Handbalvereniging Borger, Dames 2, Herman Pikkerij, Coach

Originele artikel staat hier